Average rating
Cast your vote
You can rate an item by clicking the amount of stars they wish to award to this item.
When enough users have cast their vote on this item, the average rating will also be shown.
Star rating
Your vote was cast
Thank you for your feedback
Thank you for your feedback
Authors
Onken, U.Issue Date
1982Submitted date
2022-12-08
Metadata
Show full item recordAbstract
Die industrielle Erzeugung von Protein mittels Mikroorganismen steht wie alle technischen Prozesse unter dem Zwang zur Wirtschaftlichkeit. Unabhängig davon, ob es für die menschliche Ernährung oder als Viehfutter verwendet werden soll, stellt Protein ein Veredelungsprodukt dar; unter dem Gesichtspunkt der Wirtschaftlichkeit müssen die Ausgangsprodukte billig und in hinreichender Menge verfügbar sein.Citation
Mikrobielle Proteingewinnung und Biotechnologie, 2. Symposium, 1980, 9-13Affiliation
Abteilung Chemietechnik, Universität DortmundType
Book chapterconference paper
Language
deCollections
The following license files are associated with this item:
- Creative Commons
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International